Menu

CEO advies voor communicatie- en organisatieadvies


Wilt u uw medewerkers meenemen in veranderende tijden? Kan de relatie van uw organisatie met de buitenwereld beter? Of wilt u gewoon zichtbaarder zijn?
Mogelijk bent u geholpen bij een (andere) aanpak van uw in- en/of externe communicatie.
Maar hoe doet u dat? Laat mij u helpen!

Op basis van ruime praktijkervaring en up-to-date theoretische kennis kan ik u ondersteunen bij allerhande vraagstukken op het gebied van o.a. interne communicatie, veranderingscommunicatie, relatiemanagement en corporate communicatie.
Ook voor (het coördineren van) uitvoerende communicatietaken kunt u bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten, het beheren van een CMS, of het organiseren van een evenement.


De thuisbasis van CEO advies is Vlissingen.
Met dank aan de huidige (tele)communicatiemogelijkheden strekt mijn werkgebied zich uit over heel Nederland.

Marilka van Zevenbergen

Ik ben Marilka van Zevenbergen. Ik ben getrouwd met Elco Simon. Samen kregen we vier kinderen. Het gezin is compleet met onze Berner Sennen. We wonen in Vlissingen, in de provincie Zeeland.

In 2012 startte ik CEO advies. Als zzp-er werkte ik onder andere voor de Veiligheidsregio Zeeland. Daarnaast ben ik in loondienst blijven werken, onder andere bij Rijkwaterstaat en bij Juvent. Nu werk ik bij UWV als communicatieadviseur.
Naast mijn ondernemerschap ben ik, sinds begin 2017, ook trouwambtenaar (BABS) bij de gemeente Vlissingen; een eervolle en leuke functie!

Ik zou mijzelf omschrijven als Constructief En Open. Ik denk in Concepten en ik ben Oplossingsgericht. Ik zoek naar verbinding tussen ideeën en tussen mensen: Creatief, Empatisch, Onbevangen.
Zo staat CEO niet alleen voor het werkveld waar ik opereer, Communicatie en Organisatie, maar is het ook een indicatie van mijn persoon en werkhouding.

Geïnteresseerd in wat anderen over mij zeggen? Kijk gerust bij de aanbevelingen op mijn profiel op  LinkedIn.